Duitsland en Spanje komen op het officiële Honor Forum

Een tijdje geleden schreven wij over het officiële Honor Forum. Nu keken wij vandaag op het forum en kwamen wij erachter dat er officieel 2 nieuwe landen worden toegevoegd aan het forum. Dit zijn Duistland en Spanje. duitsland_new spanje_new

Dit zijn 2 screenshots van het ‘Getting Started/Aan de slag’ puntensysteem wat er op het forum draait met dus deze 2 landen nieuw. Zodra je op een van de linkjes klikt die zorgen dat je naar een speciale pagina van dat land gaat krijg je een melding te zien dat je geen toegang hebt tot de pagina. Wij weten nog niet wanneer deze fora live gaan maar wij zijn er erg enthousiast dat het forum groter word!

Wij houden u op de hoogte!

#TeamHonorNL

 %d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten