Honor DE Officieel live op community.hihonor.com

Wij zagen zojuist op het nieuwe officiƫle Honor Forum een nieuw land toegevoegd worden. Honor DE is nu ook officieel onderdeel van het nieuwe forum. Heb je een vraag in het Duits of ken je iemand die in Duitsland woont? Dan kan je bij deze ook daar terecht met al jouw Duitse vragen! Na deze lancering verwachten wij dat het Spaanse forum van de week ook live zal gaan.%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten