Bijzonder nieuws: Huawei, Honor en de Vmall intensifiëren samenwerking. 

Opvallend nieuws vandaag: Honor, submerk van het grote huawei, heeft vandaag bekend gemaakt voortaan alleen nog telefoons en accessoires te verkopen via hun eigen webshop: De Vmall. Andere officiele verkoopkanalen (Coolblue, Belsimpel) vervallen als gevolg hiervan. Voordelen van de Vmall zijn exclusieve kortingen en combi-packs, maar er zijn helaas ook nadelen. 

Opvallend: Huawei en Honor hebben bekend gemaakt voortaan alleen nog telefoons en accessoires te verkopen via hun eigen webshop: De Vmall.

Zo is de beloofde snelheid/tijdseenheid van de levering via de eigen webshop van Huawei en Honor vaak teleurstellend en zijn de voorraden vaak snel uitverkocht. Ook is het kopen van een smartphone met abonnement erbij niet mogelijk via de vmall. Wat vind jij van deze nieuwe ontwikkelingen? Laat het ons weten in de reacties! 

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten