De honor 8 VS… 

Android headlines doet zo af en toe telefoons vergelijken.

De HONOR 8 hebben ze al met vele telefoons vergeleken. Soms hele rare vergelijken maar had begrepen dat ze het doen om te laten zien dat een goede telefoon niet duur hoeft te wezen. Maar zo ook vannacht hebben ze daar een artikel van geschreven: De HONOR 8 VS de google pixel. Heel raar vergelijk zou je denken. Een telefoon van de midden klasse vergelijken met een premium telefoon. (zo noemen ze dat in de telefoon wereld)

Maar ze zijn tot de conclusie gekomen dat de HONOR 8 de winnaar is!!
En dan te bedenken dat je 2x HONOR 8 kan kopen i.p.v. 1 pixel en dan hou je nog geld over!

Hier het volledige artikel van Androidheadlines

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten